Lessen automaat rijbewijs

Woon je in Rhenen dan wordt je thuis opgehaald en terugebracht, kom je uit wageningen dan starten en eindigen de lessen op ons bedrijfsadres. leerlingen buiten rhenen of wageningen is de keuze treinstation rhenen of ons adres in wageningen.

Onze lesauto voor de schakel, peugeot 208

Theorie

Voordat het praktijkexamen (of de tussentijdse toets) voor de auto door het CBR afgenomen kan worden, dien je in het bezit te zijn van een geldig theoriecertificaat. Vanaf 16,5 jaar mag je tegenwoordig al bij het CBR theorie-examen doen voor de auto. Het is mogelijk om dit theorie-examen via onze rijschool te regelen, maar je kunt het ook rechtstreeks met het CBR regelen. Het theoriecertificaat is 1,5 jaar geldig.

Praktijk

De reguliere opleiding is een leuke manier om je rijbewijs in je eigen tempo te halen. Je kiest zelf welke tijdstippen jou het beste uitkomen om te lessen. De meeste leerlingen kiezen ervoor om 1 of 2 keer per week te rijden. Het is mogelijk om tijdens je rijopleiding bij het CBR een tussentijdse toets (TTT) te nemen. Tijdens dit "proefexamen" wordt het praktijkexamen nagebootst en kijkt de examinator van het CBR waar je zwakke punten liggen. Tijdens deze TTT kun je een vrijstelling halen voor de bijzondere verrichtingen. De rijlessen die je nog gaat rijden na de TTT kun je dus gebruiken om je inzicht en rijvaardigheid te verhogen naar het examenniveau. Als je er klaar voor bent, wordt het CBR praktijkexamen in overleg met jou en de rijschool ingepland.

Prijzen Automaat rijbewijs

Prijslijst geldig tot maart 2024

Pakket 1

incl.btw
vanaf 2024 beschikbaar

Autorijbewijs automaat